Blog

Madre non mi far Monaca - Dia de la Dona

Ensemble All'Aura


Concert de divendres 4 de març, en commemoració del Dia de la Dona, i dedicat a les compositores dels segles XVII i XVIII, a Santa Eulàlia de Ronçana.

L'Ensemble All'Aura, un cop més, hem fet sentir les silenciades veus de les compositores del barroc, amb les nostres acompanyades de l'orgue positiu i la gestualitat de l'espectacle: "Madre non mi far Monaca, músiques i autores del barroc".

(c) Olga Miracle

Podeu veure la notícia del concert de l'emissora CANAL SET:

https://www.youtube.com/watch?v=rKvzvH9cDhI&t=12s

 

ENSEMBLE ALL’AURA

és un grup de música antiga especialitzat en música del renaixement i del barroc. Els seus membres: la soprano Olga Miracle, el baríton Daniel Morales, i el clavecinista i organista Joan Castillo, duen a terme un treball continuat de recerca i transcripció de la música que interpreten, sempre basat en les fonts documentals originals i amb criteris històrics.

08-03-2022 | 709 lectures

Comentaris

Publica el teu comentari

Nom a mostrar:
Email:
Comentari:
Accepto les condicions d'ús

Articles recents més llegits

Concert inaugural del 'Festival a Granera'

Alla Viola: La cançó italiana del 1500. 12 de juny de 2021

El duet Alla Viola, fundat el 2010, format per Olga Miracle i Xavier Domínguez, es dedica a la recerca i interpretació amb criteris històrics de la cançó renaixentista italiana, francesa i anglesa. El propassat 12 de juny de 2021, el duet va inaugurar el Festival a Granera - Viu la música al Parc, on va interpretar: Frottola-la cançó italiana del 1500. ...
16-06-2021 | 2686 lectures | 1 comentari

El to d'aquest terreny

Concert de Lied clàssic i Lied català

El to d’aquest terreny ha tornat a Barcelona: el nostre recorregut de Lied clàssic i Lied català, avui dimarts 19 de gener ha quedat tenyit del to dels quadres i escultures del preciós i exuberant Saló de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi.
19-01-2021 | 1977 lectures | 1 comentari

Acte de lliurament dels premis 'Enric Garriga Trullols'

II concurs de relats breus en occità, 2021

Fotografia d'ahir divendres 21 de maig, en la celebració del lliurament de premis del "II Concors de racontes brèus en occitan Enric Garriga Trullols" al Palau Marc de Barcelona (Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya).
22-05-2021 | 1748 lectures

Madre non mi far Monaca

Músiques i autores del barroc

El meu primer concert de l'any 2021 va ser l'estrena del concert teatralitzat "Madre non mi far Monaca": un recorregut per obres dels segles XVII i XVIII interpretades amb criteris històrics, a càrrec del grup emergent All'Aura, acompanyada per la veu d'en Daniel Morales, l'orgue positiu d'en Joan Castillo i el disseny de llums i projeccions d'en Daniel Miracle (NeoKinok Experimental TV). ...
15-01-2021 | 1744 lectures

Rèquiem de Mozart

Els dies 3 i 4 de juliol de 2021 vaig cantar novament una de les obres simfònico-corals més emblemàtiques de la història de la música: el Rèquiem de Mozart.
26-07-2021 | 1658 lectures