Blog

TRIO SEKRETS - Villar de Cañas

07-07-2018


El dissabte 7 de juliol de 2018, amb el Trio Sekrets hem fet un concert a Villar de Cañas (província de Cuenca).

Rebem una acollida esplèndida per part de Los Amigos del Órgano Histórico de Villar de Cañas. En Pepe i la Núria són molt amables.

Durant el concert fem moltes explicacions. L’orgue queda més enfonsat que el terra del cor, que és un espai molt gran on ens posem en Joan i jo. És curiós que l’orgue quedi una mica per sota. L’orgue sona molt bé i està en perfectes condicions, molt ben restaurat, i a 417Hz.

Fem servir el violon i un segon 8 de mà dreta, que es diu eco, en la majoria de peces a trio. El repertori queda molt bé: les obres de Campra, Händel, Vivaldi.... La fantasia de Telemann de flauta sola també agrada molt; per aquest concert en Joan estrena el segon traverso que ens hem fet construir per A. Pollack. El concert flueix amb acurat estil barroc i agrada molt al públic. L’església és gran, ressona molt i per a nosaltres és molt còmoda.

Els tempos del Campra han quedat molt bé. L’Al.leluia virtuós i àgil.. La Cantata All’ombra de sospetto expressiva...

Tothom disfruta molt del concert. Ens conviden a un sopar exquisit a la piscina, amb les tapes típiques de la zona: zarajos, morteruelo, croquetes de pernil ibèric, torrades d'anxova, etc. Tot és boníssim i passa un airet bo i agradable de nit d'estiu manxega. Coneixem a la resta de membres de l'associació, persones molt cultivades i melòmanes. Entre ells, els enginyers Fabián i Eusebio. Passem la nit a la posada Un Rincón de la Mancha, on ens tracten molt bé. Una experiència formidable!

09-07-2018 | 2783 lectures

Comentaris

Articles recents més llegits

Dones Compositores

Cicle d'Orgue Sant Vicenç de Sarrià

El proppassat 13 de febrer vàrem fer el concert dedicat a compositores femenines de la història, dins el III Cicle d'Orgue de Sant Vicenç de Sarrià, que recordarem amb forta emoció.
17-02-2022 | 2772 lectures

Violetes i altres flors

150è aniversari de Joan Lamote de Grignon

Ahir 8 de maig de 2022 vàrem fer l'esperat concert d'homenatge a Joan Lamote de Grignon amb motiu del seu 150è aniversari.
10-05-2022 | 2530 lectures

Madre non mi far monaca a Igualada

Festival Espurnes Barroques, 6 de juny 2022

Recordaré amb estima el concert d'abans d'ahir al magnificent convent de Sant Agustí d'Igualada, en el marc del gran festival Espurnes Barroques: orgue, espineta i les nostres veus entre pedres, columnes i capitells, i la música de Frescobaldi i de les compositores Leonarda, Assandra, Strozzi, van protagonitzar una vetllada plena d'enCant.
08-06-2022 | 2463 lectures

Concert al Palau de la Música

Glòria de Vivaldi

Ahir, diumenge 13 de març de 2022, concert memorable al Palau de la Música Catalana.
14-03-2022 | 2455 lectures

Madre non mi far Monaca - Dia de la Dona

Ensemble All'Aura

Concert de l'Ensemble All'Aura de divendres 4 de març, en commemoració del Dia de la Dona, i dedicat a les compositores dels segles XVII i XVIII.
08-03-2022 | 2371 lectures