Blog

Òpera a la Pedra

Astor (Anoia), 22 de juliol de 2023


I segueixo fent crònica dels concerts d'aquest juliol.

Fa vora una setmana, el dissabte 22 de juliol de 2023, vaig tornar a cantar òpera i sarsuela, tot recuperant dues obres que he representat completes força vegades, com L'Elisir d'Amore de Donizetti i la Cançó d'Amor i de Guerra de Martínez-Valls. També vaig interpretar una ària de Puccini i duets de La Traviata de Verdi. I, com és habitual en mi, no hi va faltar una ària barroca de Händel! :)).

Doncs ja ho veieu, una bona incursió a l'òpera italiana i a la sarsuela catalana! I en una mateixa setmana en què també vaig tenir concerts dels altres projectes que us he anat explicant (podeu veure els articles anteriors en aquest mateix blog).

En aquest concert vaig estar ben acompanyada pels elegants i "potents" intèrprets -en tots i els millors sentits-, el tenor Beñat Egiarte i el pianista Álvaro Mur. I en un marc ben bonic, el poble de l'Astor, tot de pedra i ple d'història. Una suau brisa ens va acompanyar al llarg de tot el recital, a nosaltres i a l'atent públic amant de l'òpera, i unes pinzellades d'escenificació ho van arrodonir tot. I és que els bons escenaris sorgeixen d'allí on es creen, on hi ha un entorn favorable, un públic delerós de música i veu en directe i un Festival com l'Òpera a la Pedra.

Agraïm als organitzadors una iniciativa tan inspiradora i a l'Ajuntament de Pujalt el seu suport. Que la Veu Lírica (i ho poso amb majúscules per referir-me a un gènere, no a la d'una persona en concret :)) segueixi omplint de so i emoció tots aquells racons de pobles i ciutats, i que en faci ressonar les seves històriques parets de "pedra"!
 
28-07-2023 | 1296 lectures

Comentaris

Publica el teu comentari

Nom a mostrar:
Email:
Comentari:
Accepto les condicions d'ús

Articles recents més llegits

Dones Compositores

Cicle d'Orgue Sant Vicenç de Sarrià

El proppassat 13 de febrer vàrem fer el concert dedicat a compositores femenines de la història, dins el III Cicle d'Orgue de Sant Vicenç de Sarrià, que recordarem amb forta emoció.
17-02-2022 | 2772 lectures

Violetes i altres flors

150è aniversari de Joan Lamote de Grignon

Ahir 8 de maig de 2022 vàrem fer l'esperat concert d'homenatge a Joan Lamote de Grignon amb motiu del seu 150è aniversari.
10-05-2022 | 2530 lectures

Madre non mi far monaca a Igualada

Festival Espurnes Barroques, 6 de juny 2022

Recordaré amb estima el concert d'abans d'ahir al magnificent convent de Sant Agustí d'Igualada, en el marc del gran festival Espurnes Barroques: orgue, espineta i les nostres veus entre pedres, columnes i capitells, i la música de Frescobaldi i de les compositores Leonarda, Assandra, Strozzi, van protagonitzar una vetllada plena d'enCant.
08-06-2022 | 2463 lectures

Concert al Palau de la Música

Glòria de Vivaldi

Ahir, diumenge 13 de març de 2022, concert memorable al Palau de la Música Catalana.
14-03-2022 | 2455 lectures

Madre non mi far Monaca - Dia de la Dona

Ensemble All'Aura

Concert de l'Ensemble All'Aura de divendres 4 de març, en commemoració del Dia de la Dona, i dedicat a les compositores dels segles XVII i XVIII.
08-03-2022 | 2371 lectures