Blog

Concert en benefici de la Fundació El Llindar

4 de juliol de 2011. Hotel Porta Fira, L'Hospitalet de Llobregat.


Concert realitzat el dia 4 de juliol de 2011 a l'Hotel Porta Fira de l'Hospitalet de Llobregat, organitzat pel Fòrum Empresarial del Baix Llobregat en benefici de la Fundació El Llindar.

Una vegada més, el Fòrum Empresarial del Baix Llobregat organitza amb èxit un concert per a una causa benèfica, igual que el passat 11 de novembre, que en aquella ocasió va ser en benefici de l'Institut Català d'Oncologia. Ahir, dilluns dia 4, la sala d'actes de l'Hotel Porta Fira comptava amb l'assistència nombrosa de 300 persones, que aplaudiren fins a posar-se tots drets al final; l'acte es va cloure amb dos bisos i molta alegria i entusiasme per part de tothom, intèrprets i públic.

Intèrprets:
Olga Miracle, soprano
Jordi Cortada, tenor
Marc Garcia, piano
Coral de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona
Quim Manyós, director

Programa:
Fragments de musicals nord-americans; àries, duets i cors d'òperes de Mozart, Donizetti, Bizet i Verdi; i romances i duets de la sarsuela Cançó d'Amor i de Guerra de Martínez-Valls.Els beneficis del concert han estat en aquesta ocasió per la Fundació El Llindar, que vetlla per l'educació i integració de joves amb risc l'exclusió.

El 4 de juliol al les vuit del vespre, el Fòrum Empresarial del Llobregat va celebrar el seu tercer concert solidari que va aconseguir, un any més, la implicació de particulars, empreses i organitzacions de l'Hospitalet i el Baix Llobregat. 

En aquesta ocasió, l'entitat beneficiada ha estat la Fundació el Llindar, amb seu a Cornellà, dedicada a l'educació i integració de joves amb risc d'exclusió, acompanyant-los amb cursos de formació en el seu camí cap a la vida adulta. En les seves dues primeres edicions la recaptació es va destinar a l'Institut Català d'Oncologia (ICO).

El concert es va celebrar a l'hotel Porta Fira, a la plaça Europa de l'Hospitalet. Adrià Bas, copresentador del programa "Solidaris" de Catalunya Ràdio, com a conductor de la vetllada, va donar la benvinguda als assistents, i va cedir la paraula a la presidenta de la Fundació el Llindar, Begoña Gasch, que va presentar el projecte de la seva entitat i va agrair enormement a organitzadors, col•laboradors i assistents la seva implicació. A continuació, el president del Fòrum Empresarial del Llobregat, Manuel Rosillo, va donar també les gràcies a totes les empreses, entitats i a les persones que havien col•laborat, i també a la Coral del Col•legi d'Advocats de Barcelona, que, presentada pel seu director, va interpretar Musicals i Cors d'Òpera. Dirigit per Quim Manyós, va comptar amb el pianista Marc Garcia, la soprano Olga Miracle i el tenor Jordi Cortada.

A més dels principals representants del món empresarial, la cita va comptar amb la presència de diverses personalitats de la política, d'entre les quals, destaquen, el director general de relacions institucionals i amb el Parlament del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat, Joan Auladell, la directora dels serveis territorials de Barcelona de la Conselleria de Benestar Social i Família de la Generalitat, Carme Canela, el director dels serveis territorials del Baix Llobregat del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, Josep M. Pérez, el gerent de la Regió Sanitària de Barcelona Sud del Servei Català de la Salut, Carles Constante, la diputada al Parlament de Catalunya i portaveu de CIU a l'Ajuntament de L'Hospitalet, Meritxell Borràs, el regidor de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de L'Hospitalet, José M. García Mompel, el regidor de l'àrea de Serveis a les Persones de l'Ajuntament de L'Hospitalet, Lluís Esteve, i la regidora de Polítiques d'Ocupació de l'Ajuntament de Cornellà, Montse Pérez.

05-07-2011 | 15669 lectures

Comentaris

Articles recents més llegits

Dones Compositores

Cicle d'Orgue Sant Vicenç de Sarrià

El proppassat 13 de febrer vàrem fer el concert dedicat a compositores femenines de la història, dins el III Cicle d'Orgue de Sant Vicenç de Sarrià, que recordarem amb forta emoció.
17-02-2022 | 2633 lectures

Violetes i altres flors

150è aniversari de Joan Lamote de Grignon

Ahir 8 de maig de 2022 vàrem fer l'esperat concert d'homenatge a Joan Lamote de Grignon amb motiu del seu 150è aniversari.
10-05-2022 | 2428 lectures

Concert al Palau de la Música

Glòria de Vivaldi

Ahir, diumenge 13 de març de 2022, concert memorable al Palau de la Música Catalana.
14-03-2022 | 2331 lectures

Madre non mi far monaca a Igualada

Festival Espurnes Barroques, 6 de juny 2022

Recordaré amb estima el concert d'abans d'ahir al magnificent convent de Sant Agustí d'Igualada, en el marc del gran festival Espurnes Barroques: orgue, espineta i les nostres veus entre pedres, columnes i capitells, i la música de Frescobaldi i de les compositores Leonarda, Assandra, Strozzi, van protagonitzar una vetllada plena d'enCant.
08-06-2022 | 2324 lectures

Madre non mi far Monaca - Dia de la Dona

Ensemble All'Aura

Concert de l'Ensemble All'Aura de divendres 4 de març, en commemoració del Dia de la Dona, i dedicat a les compositores dels segles XVII i XVIII.
08-03-2022 | 2251 lectures