Events

La veu de Syrinx presenta: Vitrall de cançons

Viu la Música al Parc

Olga Miracle, soprano i percussions
Joan Codina, flautes, tamborí i cornamusa

Dissabte 5 de setembre a les 18h

Masia del Carner

GRANERA


La veu de Syrinx
és un projecte musical que desplega el so de la veu i de la flauta, que de manera tan simbòlica ens fa pensar en el mite clàssic de la flauta de Pan i la nàiade Syrinx.

Olga Miracle i Joan Codina formen un duet de música de cambra que explora noves sonoritats a partir d'una combinació tímbrica poc usual, però que eixampla horitzons i aprofita la ductilitat dels seus components, tot incorporant diferents instruments, alguns de molt peculiars! (percussions històriques, flautes clàssiques i tradicionals, tamborí de cordes, cornamusa...), per oferir un ampli ventall d'estils musicals. Fundat el 2008, el duet compta amb una llarga trajectòria de concerts i el CD "Cançons de sempre": http://laveudesyrinx.blogspot.com.

 

El proper 5 de setembre, dins del marc del Festival a Granera- Viu la música al Parc, La veu de Syrinx oferirà el seu nou espectacle-concert "Vitrall de cançons", amb un recorregut d'obres tradicionals i d'autors del segle xx com Roussel, Ibert, Toldrà i Oltra: una amalgama de sons i colors que ens recordaran els vitralls de l'art modernista i les tonalitats dels paisatges impressionistes, que amb una mirada retrospectiva a antigues històries i llegendes, pinten la música que perviu en la tradició oral de les cançons.

 

Informació i reserves: 627563044

 

Us hi esperem!