Agenda

Concert d'Advent

Concert de cant i orgue

Olga Miracle, soprano

Guillaume Lawles, orgue

Diumenge 19 de desembre a les 19h

Església de Sant Medir

Com cada any l'organista Guillaume Lawless i jo mateixa oferirem el concert de Cant i Orgue d'Advent que serà el diumenge 19 de desembre a les 19h.

La comunitat de Sant Medir i la comissió d'actes del Centenari de Mn. Vidal ens ha demanat de tornar a interpretar "Nocturn", l'obra manuscrita trobada als arxius de la parròquia, signada per Mn. Amadeu Oller (fundador de l'església en la seva primera ubicació), i que creiem que es va sentir per primer cop -després de cent anys!- el proppassat 7 de novembre al concert que vam fer per a l'esmentat Centenari.

Podeu llegir més informació del concert del Centenari (7 de novembre 2021) en aquest mateix blog:

https://www.olgamiracle.com/ca/blog/concert-del-centenari-de-mn.-vidal-i-aunos

En el proper concert del dia 19 de desembre, interpretarem altre repertori, i com és habitual, voldrem retre homentage als nostres compositors, amb noves obres de temàtica d'Advent i nadalenca. També hi inclourem una exquisida i magnificent peça de la compositora francesa Lili Boulanger (s. XIX): un dels nostres recents descobriments del repertori expressament escrit per a soprano i orgue, i que preparem pels futurs concerts programats el 2022, dedicats a les compositores i organistes femenines de la història.