Agenda

Alegransa al cicle: Música entre llibres

ALEGRANSA - música medieval

Olga Miracle, soprano
Daniel Buxeda, organetto i viola de roda
Pere Olivé, percussions històriques

Dissabte 12 de novembre a les 19h
Llibreria Documenta
Carrer Pau Claris, 144, Barcelona

El dissabte 12 de desembre a les 19h tindrà lloc el segon concert del cicle: MÚSICA ENTRE LLIBRES, a la Llibreria Documenta (C/Pau Claris 144, Barcelona). El Cicle es va inaugurar el propassat 7 de novembre amb la formació La veu de Syrinx, i va gaudir d'una excel·lent acollida.

Llibres i música conviuran novament en el bonic espai de lectura i cultura de l'Eixample de Barcelona. Aquest concert serà a càrrec del grup ALEGRANSA -format per Daniel Buxeda, Pere Olivé i Olga Miracle- que interpretarà cants de trobadors i pelegrins dels segles XII i XIII. La poesia musicada de l'Edat Mitjana és, sens dubte, bressol literari de totes les llengües romàniques, i per tant, l'origen de la nostra literatura.

ALEGRANSA és un grup especialitzat en música de l'Edat Mitjana, amb instruments i criteris històrics. Els seus membres realitzen un treball continuat de recerca de la música que interpreten, sempre basat en les fonts documentals originals. El concert tindrà una finalitat didàctica: s'explicarà la temàtica i context històric de les obres i l'origen dels instruments. Tot això i algunes sorpreses faran que l'espectador es transporti a èpoques del passat i visqui una experiència diferent i exquisida en un entorn íntim i acollidor.


PROPER CONCERT del cicle MÚSICA ENTRE LLIBRES, a la Llibreria DOCUMENTA:
16 de gener a les 19h amb el Trio Sekrets (música barroca)


Taquilla inversa.