Agenda

25 anys de pintura al fresc

Homenatge a Josep Minguell

La cançó italiana del 1500

ALLA VIOLA

Olga Miracle, soprano i percussió

Xavier Domínguez, llaüt i guitarra renaixentista

Dissabte 29 d'octubre a les 17h

Església de Sant Joan Baptista

CELLERS (Pallars Jussà)

El proper 29 d'octubre, amb motiu de celebrar un quart de segle dels primers murals al fresc realitzats pel pintor de Tàrrega Josep Minguell -recentment guardonat amb la Creu Sant Jordi-, a l'església de Sant Joan Baptista de Cellers, el duet ALLA VIOLA format per Olga Miracle i Xavier Domínguez, oferirem el concert de cançó italiana del 1500, un recorregut per les formes musicals per a cant i llaüt del Renaixement, que ens convidaran a endinsar-nos a una època gloriosa de grans pintors muralistes del Quattrocento i Cinquecento italians, en homenatge a una època artística cabdal d'aquesta tècnica pictòrica.

El concert es composarà d'obres d'autors renaixentistes italians que van compondre la seva música sota la forma musical anomenada frottola, que donaria lloc més tard a la villanella i al madrigal; un recital que coincideix amb la molt recent publicació del nou CD que ALLA VIOLA presentarem al públic per primer cop: Frottola. La cançó italiana del 1500, i que estarà a disposició del públic assistent.

Podeu llegir l'article sencer al blog:

https://www.olgamiracle.com/ca/blog/alla-viola-en-concert

 

Aquest dissabte a les 17h a l'Església de Cellers (Castell de Mur): Hi esteu convidats! Després de l'homenatge i concert, gaudirem del bell paisatge pallarès i un piscolabis.