CAT  ESP  ENG  FRA 
ARTICLES » 2017-11-21 | by olga

La Puríssima s omple al concert solidari de Mans Unides i Càritas

Dissabte 18 de novembre de 2017

Per TEXT: ELISABETH ALVAREZ; FOTO: LL. FRANCO

DIARI DE SABADELL: En una parròquia de La Puríssima plena de gom a gom, dissabte al vespre va tenir lloc el concert solidari anual de les delegacions locals de Mans Unides i Càritas. Ambdues entitats uneixen esforços amb l’objectiu comú d’ajudar les persones més necessitades de la societat.

Emoció i solidaritat van ser els dos ingredients del concert solidari anual organitzat per Mans Unides i Càritas, dissabte al vespre a la Parròquia de La Puríssima.
En una església plena de gom a gom, el públic assistent va gaudir en un concert a càrrec de quatre corals: el Cor Vallès de Sabadell, el Cor Emprius de Sant Llorenç Savall, el Cor La Igualtat de Gavà i el Cor de la Vall de Lliçà, sota la direcció dels mestres Joan Casas i Josep Olivella i la participació de la soprano Olga Miracle i David Casanovas al piano.

Tots els músics van actuar de forma desinteressada. A tots ells i al públic assistent, els organitzadors fan arribar el seu sincer agraïment. Els diners recaptats a l’espectacle es destinen a finançar els projectes que desenvolupen Càritas i Mans Unides en favor de la població més empobrida aquí i arreu del món.
A la primera part, les corals van interpretar diverses peces de música religiosa, des del renaixement fins als nostres dies. La segona part va incloure diversos temes catalans i universals harmonitzats per a cor i piano pel mestre Casas. ‘País petit’ de Lluís Llach, ‘Boig per tu’ de Sau o ‘Tema d’amor’ de Cinema Paradiso en van ser alguns dels temes escollits.
Especialment emotiu va ser el moment en què les quatre corals, de forma conjunta, van fer un bis de ‘L’Emigrant’. L’actuació -seguida pels assistents dempeus- es va dedicar als polítics i líders socials catalans empresonats a Madrid i exiliats a Brussel·les. En paraules dels organitzadors «va ser un clam perquè la situació es redreci amb rapidesa».
Abans del concert, la presidenta de Càritas Interparroquial de Sabadell, Rosa Roig, va referir-se al programa d’atenció a les persones sense sostre que desenvolupen des de la institució, i va subratllar i agrair la tasca dels voluntaris que el fan possible.


| by olgaComentaris publicats

    Afegir comentari

    Canviar imatge
    Introduïu el codi de seguretat

    Accepto les condicions d'ús d'aquest lloc web