CAT  ESP  ENG  FRA 
ARTICLES » 2017-01-15 | by olga

Magnificat de Vivaldi i Missa en sol major de Mozart

Fundació Elser

Concert realitzat a l'Auditori dels Lluïsos de Gràcia el dia 12 de gener de 2017, per a la Fundació Elser, d'ajuda humanitària.

A la primera part la Coral Espígol, dirigida per en Quim Manyós i amb en Marc Garcia al piano, va interpretar boniques cançons dels anys 60 i 70 -grans clàssics dels Beatles, d'Eric Clapton, Leonard Cohen etc- amb un estil distès i un tipus vestuari que ens fa pensar en la tasca els cooperants humanitaris.

A  la segona part, amb la incorporació dels solistes i orquestra, vàrem interpretar el Magnificat de Vivaldi i la missa Brevis en sol major de Mozart.
Com a bisos, l'Ave Verum de Mozart i l'Al·leluia del Messies de Händel varen tancar el concert.

LLEGIR-NE MéS »
3047 lectures    
0 Comentaris    

ARTICLES » 2017-01-11 | by olga

ALEGRANSA - El Cant de la Sibil·la

Concert a Vilobí d'Onyar

El proppassat 23 de desembre de 2016 a Vilobí d'Onyar i dins el III Cicle de Joventuts Musicals de la localitat, amb el grup Alegransa vàrem presentar un concert de música medieval. Tot coincidint amb el 700 aniversari de Ramon Llull, el concert va fer un recorregut de cançons i músiques relacionades amb la Catalunya dels segles XIII i XIV. La part central del concert va ser protagonitzada pel Cant de la Sibil·la: una versió en llatí extreta del Breviari del Rei Martí I l'Humà.

LLEGIR-NE MéS »
2666 lectures    
0 Comentaris    

ARTICLES » 2016-10-11 | by olga

Concert de Tots Sants 2016

1 de novembre de 2016, Cementiri de Sabadell

Per dotzè any consecutiu, el Cementiri de Sabadell s'omplirà de música clàssica el proper 1 de novembre, dia de Tots Sants, a fi d'acompanyar les nombroses visites de la jornada assenyalada.

Es realitzaran tres concerts: a les 11, 12 i 13 hores dins la capella del cementiri i són oberts al públic, amb entrada lliure. La música en directe serà sonoritzada de manera que es podrà sentir per tot el cementiri, mentre s'interpreta en directe dins el temple ubicat a pocs metres de l'entrada principal.

El grup encarregat de l'actuació és el Trio Sekrets (format per la soprano Olga Miracle, el flautista Joan Codina i el clavecinista/organista Joan Castillo), amb sòlida trajectòria en festivals especialitzats de música antiga i música sacra.

LLEGIR-NE MéS »
2794 lectures    
0 Comentaris    

ARTICLES » 2016-08-19 | by olga

Concert a La Yunta

16-08-2016

Amb el Trio Sekrets novament vam anar a La Yunta (Guadalajara) per oferir un concert dins del cicle dels orgues històrics de Castilla-La Mancha. El concert, dividit en dos blocs, va tenir una part dedicada a la música del renaixement i una altra a la del barroc. 

LLEGIR-NE MéS »
4032 lectures    
0 Comentaris    

ARTICLES » 2016-08-19 | by olga

Concert a Medinaceli

17-08-2016

Medinaceli és un indret que et captiva; és, tot sencer, un monument. Tot passejant per Medinaceli et transportes a un altre temps i espai, amb carrers empedrats i boniques cases del renaixement, sota un cel ennuvolat a l'estil dels quadres de l'època... en qualsevol moment hi podries trobar amagat un angelet fent bufar un estol de vent. I si alces la vista, veus un arc romà tenyit de rosa, hi contemples a través una posta de sol, que et corprèn i et retorna al teu temps; i tu romans ple d'història, i d'històries en resta ple el teu pensament. (O.M.)


Medinaceli es un lugar que te cautiva; es, todo entero, un monumento. Paseando por Medinaceli te transportas a otro tiempo y espacio, con calles empedradas y hermosas casas del renacimiento, bajo un cielo nublado al estilo de los cuadros de la época ... en cualquier momento podrías encontrar escondido un angelito exhalando un soplo de viento. Y si alzas la vista, ves un arco romano teñido de rosa, allí contemplas a través una puesta de sol, que te hechiza y te devuelve a tu tiempo; y tú permaneces lleno de historia, y de historias queda lleno tu pensamiento. (O.M.)

LLEGIR-NE MéS »
4077 lectures    
0 Comentaris    

NOTíCIES » 2016-07-05 | by olga

Trío Sekrets entusiasma al público con el órgano barroco de la Ermita de Ntra. Sra. de la Piedad

XXIII Festival de Música de La Mancha

La música de espectáculo del concierto inaugural dio paso al espectáculo de la música del segundo acto de este evento cultural de primera magnitud con el grupo catalán que sacó todo su esplendor al órgano barroco de la iglesia de la localidad quintanareña.

La música de espectáculo del concierto inaugural del XXIII Festival de Música La Mancha a cargo de And the brass del sábado 2 de julio, dio paso en la noche de ayer, domingo 3 de julio, al espectáculo de la música del grupo catalán “Trío Sekrets” que sacó todo su esplendor al impresionante órgano barroco de la Iglesia de Ntra. Sra. de la Piedad de Quintanar de la Orden con la interpretación de la soprano Olga Miracle, que estuvo inconmensurable, y de Joan Codina a la flauta travesera. Abrigando y complementado, el organista Joan Castillo puso junto a sus compañeros las emociones del público que asistió a esta segunda sesión del evento manchego, a flor de piel.

(...).

Para Trío Sekrets, “cada instrumento es particular, con su mecánica, ubicación, emplazamiento y acústica, diferentes, según cada lugar que visitamos, y eso es un reto que se nos plantea concierto tras concierto, y aquí en Quintanar de la Orden no iba a ser menos, aunque creo que lo hemos superado a tenor de la cálida acogida que hemos tenido del público al finalizar nuestro recital.”

LLEGIR-NE MéS »
21676 lectures    
0 Comentaris    

NOTíCIES » 2016-06-25 | by olga

El TRIO SEKRETS interpreta Händel

CD: Süsse Stille-Dolça Calma Editado por: Fundació Tekhnikós

Nueve arias alemanas de Händel, BWV 202-209
TRIO SEKRETS

En nombre de nuestra asociación quería darte las gracias por el disco que nos has enviado y que he escuchado con auténtico gusto. Me ha encantado. En primer lugar he apreciado la calidad y el buen gusto de los intérpretes al presentar estas obras de Händel. He podido escuchar un concepto, a mi entender, muy adecuado de la Música Barroca realizado con técnica, profesionalidad, buen criterio y sobre todo, Arte .   
El disco tiene encanto y trata con exquisitez las ideas del texto permitiendo que fluya elegantemente la música de Händel. Una belleza, pues, que merece recocnocimiento y por la que felicito a todas las partes (intépretes, técnicos y productores).
C. P. L.

LLEGIR-NE MéS »
5333 lectures    
0 Comentaris    

ARTICLES » 2016-05-30 | by olga

Concert a l'Auditori Barradas

27 de maig de 2016

El dia 27 de maig de 2016 es va celebrar el concert amb obres de Bach, Vivaldi i Mozart a l'Auditori Barradas de l'Hospitalet de Llobregat, que s'havia fet també el divendres anterior a l'església de Santa Madrona de Barcelona.

L'acústica d'aquest auditori és excel·lent.

Gràcies Quim per fer possible aquests concerts de format gran, amb una encertada selecció d'obres del repertori clàssic de més qualitat musical.

Quim concert!


LLEGIR-NE MéS »
3838 lectures    
0 Comentaris    

ARTICLES » 2016-05-21 | by olga

Bach, Vivaldi i Mozart

Concert a l'església de Santa Madrona, ahir dia 20 de maig de 2016 a les 20.30.
Amb la Coral Espígol, el director Quim Manyós i els solistes: Queralt Sales, Jordi Casanova, Josep Llauradó i jo mateixa com a soprano.

Es van interpretar les obres: Jesus Bleibet meine Freude de Bach, Magnificat de Vivaldi, i les obres de Mozart: Missa Brevis, Laudate Dominum, Inter natus mulierium i Ave verum.

En la fotografia, el moment de la interpretació de la deliciosa ària per a soprano: Laudate Dominum (Vespres solemnes de Confessors).

Laudate Dominum:
https://www.youtube.com/watch?v=oDWH9TXzNUo&feature=youtu.be

LLEGIR-NE MéS »
3427 lectures    
0 Comentaris    

PROJECTES » 2016-05-19 | by olga

Musa i Medusa

Musa i Medusa

18 de maig de 2016

Dia Interncional dels Museus
MNAT de Tarragona

LLEGIR-NE MéS »
3958 lectures    
0 Comentaris    

ARTICLES » 2016-04-29 | by olga

Glòria de Vivaldi al Monestir de Pedralbes

28-abril-2016

Ahir dijous 28 d'abril del 2016 es van interpretar les obres: Glòria de Vivaldi i Coronation Anthems de Händel en el magnífic temple gòtic del Monestir de Pedralbes.

Felicitats a la Coral de l'Advocacia de Barcelona i al seu director Quim Manyós per portar a terme aquest encomiable projecte musical.

LLEGIR-NE MéS »
3469 lectures    
0 Comentaris    

ARTICLES » 2016-04-21 | by olga

Cançons de Granados

Commemoració del centenari

En commemoració dels cent anys de la mort del compositor Enric Granados, el proppassat disabte 16 d'abril de 2016 vàrem interpretar una selecció de les seves Tonadillas, Canciones Amatorias, de l'obra per a piano sol i de les Cançons Catalanes. Amb aquest exquisit repertori ens endinsàrem en el món musical i poètic del mestre lleidatà.

En conmemoración de los cien años de la muerte del compositor Enrique Granados, el pasado sábado 16 de abril de 2016 interpretamos una selección de sus Tonadillas, Canciones Amatorias, de la obra para piano solo y de las Canciones Catalanas. Con este exquisito repertorio pudimos adentrarnos en el mundo musical y poético del maestro leridano.

LLEGIR-NE MéS »
3343 lectures    
0 Comentaris    

RESSENYES » 2015-12-13 | by olga

ALEGRANSA - Música entre llibres

Els cançoners medievals

Ahir dissabte 12 de desembre de 2015, es va celebrar el segon concert del cicle Música entre Llibres a la llibreria Documenta de Barcelona, a càrrec del grup Alegransa.

LLEGIR-NE MéS »
4733 lectures    
0 Comentaris    

ARTICLES » 2015-11-09 | by olga

Música entre llibres

La veu de Syrinx

El proppassat dissabte 7 de novembre es va inaugurar el nou cicle de concerts: MÚSICA ENTRE LLIBRES a la Llibreria Documenta de Barcelona.

Literatura i música en directe van conviure en un bonic espai de lectura i cultura de l'Eixample de Barcelona.

LLEGIR-NE MéS »
12280 lectures    
0 Comentaris    

NOTíCIES » 2015-11-04 | by olga

Cámara entre retablos

El TRIO SEKRETS en Navarra

TRIO SEKRETS. Museo Arrese de Corella (Navarra). Concierto 23-10-2015.
Entre lo Divino y lo Humano
"El museo Arrese de Corella es el marco idóneo para un viaje en el tiempo y el espacio por medio de la música: con la voz, el órgano y las flautas (de pico, y el traverso o flauta travesera barroca), lleno de curiosidad para explorar un inmenso repertorio que abarca un siglo y un continente. El repertorio elegido substancia la dualidad religiosa y profana de la época barroca europea: desde la ambigüedad del destinatario amoroso de la cantata de Torres a los ariosos lamentos de Bach, el uno por la muerte del Salvador y el otro por el deseo prohibido de tomar café... junto a la temática mística de las arias de Händel llenas de metáforas sobre la naturaleza para ensalzar al Creador".

LLEGIR-NE MéS »
9560 lectures    
0 Comentaris    

...
...