CAT  ESP  ENG  FRA 
ARTICLES » 2018-07-09 | by olga

TRIO SEKRETS - Villar de Cañas

07-07-2018

El dissabte 7 de juliol de 2018, amb el Trio Sekrets hem fet un concert a Villar de Cañas (província de Cuenca).

Rebem una acollida esplèndida per part de Los Amigos del Órgano Histórico de Villar de Cañas. En Pepe i la Núria són molt amables.

Durant el concert fem moltes explicacions. L’orgue queda més enfonsat que el terra del cor, que és un espai molt gran on ens posem en Joan i jo. És curiós que l’orgue quedi una mica per sota. L’orgue sona molt bé i està en perfectes condicions, molt ben restaurat, i a 417Hz.

Fem servir el violon i un segon 8 de mà dreta, que es diu eco, en la majoria de peces a trio. El repertori queda molt bé: les obres de Campra, Händel, Vivaldi.... La fantasia de Telemann de flauta sola també agrada molt; per aquest concert en Joan estrena el segon traverso que ens hem fet construir per A. Pollack. El concert flueix amb acurat estil barroc i agrada molt al públic. L’església és gran, ressona molt i per a nosaltres és molt còmoda.

Els tempos del Campra han quedat molt bé. L’Al.leluia virtuós i àgil.. La Cantata All’ombra de sospetto expressiva...

Tothom disfruta molt del concert. Ens conviden a un sopar exquisit a la piscina, amb les tapes típiques de la zona: zarajos, morteruelo, croquetes de pernil ibèric, torrades d'anxova, etc. Tot és boníssim i passa un airet bo i agradable de nit d'estiu manxega. Coneixem a la resta de membres de l'associació, persones molt cultivades i melòmanes. Entre ells, els enginyers Fabián i Eusebio. Passem la nit a la posada Un Rincón de la Mancha, on ens tracten molt bé. Una experiència formidable!

| by olgaComentaris publicats

    Afegir comentari

    Canviar imatge
    Introduïu el codi de seguretat

    Accepto les condicions d'ús d'aquest lloc web