CAT  ESP  ENG  FRA 
NOTíCIES » 2014-08-12 | by olga

Stabat Mater de Josep Pla

Enregistrament en directe

Ja podeu veure i escoltar l'Stabat Mater de Josep Pla  (1728-1762) interpretat a l'Auditori municipal de Terrassa, amb l'Orquestra de Cambra Terrassa 48:

YOUTUBE PLAYLIST
https://www.youtube.com/playlist?list=PLl-oikAxJGfgWMw5GXX8L6M_j9xHNSEpp

En motiu del tricentenari, aquesta temporada s'han recuperat i interpretat arreu obres d'autors catalans del segle XVIII. L'orquestra de cambra Terrassa 48 i el seu director Quim Térmens també van contribuir a la celebració i van incloure dins la temporada de l'Auditori Municipal de Terrassa un concert exclusivament amb obres (algunes inèdites) d'autors catalans del segle XVIII, i entre elles, el magnífic Stabat Mater de Josep Pla, per a soprano i orquestra. El concert es va fer el 13 d'abril de 2014. L'obra ha estat transcrita pel musicòleg Josep Dolcet, especialista en l'obra dels germans Pla.
L'enregistrament del concert va ser dut a terme per la productora Neokinok Tv i Hugo Barbosa.

| by olgaComentaris publicats

  1. Sergi
    17-09-2014

    Té moments preciosos! Sobretot l'últim, "Fac ut ardeat", és exultant, realment m'encanta, i tu el brodes. És obvi que la teva veu, amb el temps i el treball s'ha anat enlairant cada vegada més, ets molt segura en el registre agut. I el director i l'orquestra, realment molt bé, molt professionals. Se'ls veia molt satisfets amb tu i amb el concert en general, igual que el públic. El Quim Térmens té un aire agradable, sembla humil i intel.ligent, artista. L'escenari, d'aquest to de fusta claret, tot unificat, convida a prestar atenció a la música.
    Pel que fa a l'autor, ens hem de remetre una vegada més a la dissortada història de Catalunya si intentem trobar una explicació al fet que el seu nom no soni. No puc deixar de confiar en que això canviarà i se'ns acabarà fent justícia.

Afegir comentari

Canviar imatge
Introduïu el codi de seguretat

Accepto les condicions d'ús d'aquest lloc web