CAT  ESP  ENG  FRA 
RESSENYES » 2011-02-04 | by olga

Musicals i cors d'òpera en concert

Auditori de l'Il.lustre Col.legi d'Advocats, 2 de febrer de 2011

El dia 2 de febrer de 2011 es va fer un concert a l'auditori de l'Il.lustre Col.legi d'Advocats, en ocasió de les festes de Sant Raimon de Penyafort, a càrrec de la Coral del Col.legi, dirigida per Quim Manyós, amb el tenor Jordi Cortada, el pianista Marc Garcia i jo mateixa com a soprano. El concert va gaudir de gran èxit, fet ens omple a tots de satisfacció, com així ho van demostrar una sala plena de gom a gom, un públic entregat i una cloenda amb tres bisos. 

En el palauet d'estil neoclàssic alçat entre els anys 1883-1885, que és seu del Col·legi d'Advocats des de l'any 1922, hi ha una sala d'actes gran i acollidora, folrada d'elegant vellut vermell, on la figura d'Atenea, deessa de la saviesa, i un reguitzell de columnes corínties s'alcen amb solemnitat per vetllar els actes que s'hi realitzen.

La coral va interpretar parts corals de musicals de Berstein, Sondheim, Lloyd Weber, i els més famosos cors d'òperes. Coral, tenor i soprano vàrem interpretar el Brindis de la Traviata de Verdi, fragments d'Idomeneo de Mozart, Lucia de Donizetti, i altres obres. Les postres del concert varen ser quatre moviments de l'emblemàtica sarsuela Cançó d'amor i de guerra del compositor Rafael Martínez-Valls: el duet "Per tu Franzina meva", "Pirineu", "La cançó dels soldats" i el triomfant final "Cançó d'amor i guerra".

El concert del passat dimecres dia 2 ja es va fer en aquesta mateixa sala el 15 de juliol de 2010, i també el dia 11 de novembre de 2010 a l'auditori de l'Hotel Hesperia Tower, en un acte dedicat a la invetigació de la curació i prevenció del càncer. És a dir que per tercera vegada vàrem poder compartir aquesta música d'altíssima qualitat.

Gràcies a tots els que hi vàreu ser, intèrprets i públic, per convertir el concert de dimecres en una vetllada memorable.


La Cançó d'Amor i Guerra
que no es deixi de cantar
imposant en nostra terra
que l'amor triomfarà!

| by olgaComentaris publicats

  1. 14-02-2011

    Jo també hi vaig ser, i a fe que va tenir èxit: mira que costava tornar a fer sortir tothom quan semblava que era acabat, i ho van fer! Em va agradar moltíssim la força amb què vau cantar les cançons d'amor i de guerra, que no coneixia pas; i també molt bé per una coral, advocada de professió, que feia bo d'escoltar. Per molts anys i merci! david

  2. 04-02-2011

    Vaig assistir al concert i em va agradar molt. Felicitats.

Afegir comentari

Canviar imatge
Introduïu el codi de seguretat

Accepto les condicions d'ús d'aquest lloc web