CAT  ESP  ENG  FRA 
PROJECTES » 2011-08-26 | by olga

Espais Sonors

Projecte de la Fundació Tekhnikós: Els Espais Sonors de Verdú.

Entre els dies 23 i 26 d'agost de 2011, la Fundació Tekhnikós ha produït diversos enregistraments, com a proves d'audio per al projecte Espais Sonors de Verdú, a l'església parroquial, al castell medieval, a l'església de Sant Miquel, al Santuari Sant Pere Claver i fins i tot en una cabana de pedra de mitja volta i un celler de vins. Tots aquests espais són emblemàtics per la seva història, arquitectura i funcionailtat, i per llur significat dins la història de la comarca.

Cada espai té la seva pròpia acústica, característiques sonores i ressonància, fets que ens permeten experimentar amb la veu i els instruments, i poder triar per a cada lloc un tipus de música i repertori. És previst que cada un dels espais albergui un tipus de concert i la producció d'un enregistrament, diferent en cada cas, segons les seves caracterísitques sonores. Del meu repertori de música antiga i tradicional, s'han enregistrat obres medievals dels segles XII i XIII (cantigues i cançons de trobadors), cançons tradicionals catalanes i occitanes, i obres del barroc primerenc italià (Monteverdi, Caccini), amb una atenció especial a les propietats de cada espai sonor i una cura d'excepcional qualitat.

Aquest projecte es va iniciar amb l'enregistrament d'un CD amb les Nou Àries Alemanyes de Haendel (podeu veure en aquest mateix blog: http://www.olgamiracle.com/blog/Neun-deutsche-Arien), i tindrà continuïtat a partir de l'octubre d'enguany.espais sonors Verdú 2011

| by olgaComentaris publicats

    Afegir comentari

    Canviar imatge
    Introduïu el codi de seguretat

    Accepto les condicions d'ús d'aquest lloc web