CAT  ESP  ENG  FRA 
NOTíCIES » 2015-09-10 | by olga

El TRIO SEKRETS de gira

08-2015

L'ombra del Trio Sekrets s'allarga i es fon pelegrina en el camí­ de Sant Jaume...

Aquest estiu el Trio Sekrets ha emprès un viatge que l'ha menat a conèixer un bon nombre d'orgues històrics des de la província de Ciudad Real, passant per Cuenca i Guadalajara, fins a Palencia. El trio ha allargat la seva ombra que s'ha estès diàfana per la Meseta castellana. Ha estat una gira de sis concerts, on ens hem retrobat amb aquells instruments que van ser construïts al segle XVIII i que ara ens han acompanyat amb una bonica selecció d'àries de Händel, Bach i Purcell, entre altres músiques del barroc.

El viatge va començar al bell mig de la Manxa del Quixot. Les primeres manxes que vam fer funcionar van ser les de l'orgue de Terrinches. Després vam anar pujant per la Península, fent cantar els orgues de Cardenete, Sigüenza i La Yunta, fins arribar als magnífics i grandiloqüents temples de Támara de Campos i Paredes de Nava. I, trobant-nos a Carrión de los Condes, immersos en un punt del camí de Sant Jaume, el nostre pelegrinatge musical va cloure, per tornar plens de música a casa nostra. (O.M.)

| by olgaComentaris publicats

  1. Joan Codina Vila
    11-09-2015

    Aquest escrit tan bonic resumeix molt bé aquests dies tan bons que hem passat i defineix molt bé tot el que ens ha aportat i nodrit. Una experiència fantàstica! Visca les manxes!

Afegir comentari

Canviar imatge
Introduïu el codi de seguretat

Accepto les condicions d'ús d'aquest lloc web