CAT  ESP  ENG  FRA 
NOTíCIES » 2013-01-22 | by olga

Concert de Cançó Catalana

Le Mesnil Saint Martin (França)

Olga Miracle, soprano
Sònia Chocron, piano

Concert celebrat a Le Prieuré Le Mesnil Saint Martin el proppassat diumenge 13 de gener de 2013. El meu primer concert de l'any, i també el primer del l'any 2013 del Cicle organitzat per Les Amis du Mesnil Saint-Martin (Associació fundada el 1901). Quin goig començar la temporada amb aquesta embranzida!

Una capella dins un priorat enmig dels prats del Perigord, a l'Aquitània, al nord de les terres occitanes, força lluny d'aquí... un indret màgic, un paisatge calm, un públic culte i atent, un piano Steinway, un cicle de concerts d'altíssim nivell, una qualitat humana fora de límits... Allí vàrem estar...

I vàrem donar a conèixer a un públic exquisit de nacionalitats diverses el nostre repertori català: les obres de Morera, Toldrà, Granados i Mompou.

Només em resta agrair a l'Emmanuel i l'Stanley per haver-nos convidat a oferir el concert. I per la incontestable i més que esplèndida hospitalitat.

A la Sònia pel seu so delicat en cada una de les notes de la seva interpretació, la seva atenta orella, la mirada còmplice, la capacitat ferma per dur a terme un projecte de música de cambra, des de la comunió musical, des de la unió de l'amistat.

I a la Cristina pels seus detalls, el seu ajut i col·laboració inestimable en el projecte.

I a l'Esther per haver-nos acompanyat en una experiència fascinant.

I a en Ricard i en Jordi per la seva professionalitat, per les imatges fotogràfiques, i els documents audiovisuals i sonors que faran que aquell dia perduri per sempre.


WIMG_5184


WIMG_5222

 

| by olgaComentaris publicats

  1. 28-01-2013

    Enhorabuena a las dos!! Me consta que fue un concierto mágico. Gracias por engrandecer aún más la vida- si cabe- a través de la música. Es una maravilla encontrar a profesionales como vosotras.

Afegir comentari

Canviar imatge
Introduïu el codi de seguretat

Accepto les condicions d'ús d'aquest lloc web