CAT  ESP  ENG  FRA 
ARTICLES » 2014-03-09 | by olga

1er Cicle de Concerts de Sant Medir

Concert inaugural: La Veu de Syrinx

El proppassat 15 de febrer de 2014 es va celebrar el concert inaugural del Primer Cicle de Concerts al Teatre Sant Medir de Barcelona, organitzat per la Coral Sant Medir, amb seu al centre parroquial i cultural del mateix nom -Sant Medir-, de llarga tradició al barri de la Bordeta de Sants.

Aquest primer concert va ser a càrrec de La Veu de Syrinx, un duet format per la soprano Olga Miracle i el flautista Joan Codina.

Es va iniciar així un projecte que acollirà propostes diverses de música clàssica i tradicional -seleccionades i organitzades per l'entitat Coral de Sant Medir- amb la previsió de repetir-se cada temporada entre els mesos de febrer a abril.

La veu de Syrinx és un projecte musical que desplega el so de la veu i de la flauta (que de manera tan simbòlica uneix el mite de la Flauta de Pan) en un duet format per Olga Miracle (soprano) i Joan Codina (flautes): una formació de música de cambra que explora noves sonoritats a partir d'aquesta combinació tímbrica tan poc usual però que eixampla horitzons i aprofita la ductilitat dels seus components tot incorporant altres instruments (percussions, instruments de tecla, sac de gemecs, veus...) per oferir un ampli ventall d'estils musicals.

Es varen interpretar cançons tradicionals catalanes i occitanes, versionades i arranjades per la Veu de Syrinx, i música de cambra francesa del segle XX escrita pròpiament per a soprano i flauta travessera (Debussy, Ibert, Roussel). El concert va gaudir d'un fort entusiasme i llargs aplaudiments després de cada peça, tot creant-se un clima de connexió i emotivitat entre els intèrprets i el públic.


| by olgaComentaris publicats

 1. Carme Ruiz
  19-03-2014

  Un concert magnífic i sorprement. Es va ajuntar la bellesa de la música amb la veu de l'Olga i la flauta d'en Joan. No cal oblidar que a més a més hi va haver un component pedagògic que em va encantar. és un plaer assistir a concerts d'aquesta mena i d'aquesta qualitat. Felicitats!!

 2. Victor Dresbach
  17-03-2014

  El concert va tenir una alta categoria artística i el missatge musical va arribar al públic, Em va agrada molt.

 3. Mercè Alberich
  16-03-2014

  Vaig poder assistir al concert, que em va agradar moltíssim. Molt recomanable!

Afegir comentari

Canviar imatge
Introduïu el codi de seguretat

Accepto les condicions d'ús d'aquest lloc web